Vi åbner kl. 6.30. 

kl. 6.30 - 7.30 - morgenmad efter behov

kl. 9.00 - mellemmåltid efter behov       

kl. 10.30-11.30 - frokost

sovetid 12 - 14 

kl. 14.30 - boller med pålæg, frugt og grønt

evt. en lille snack mellem 16-16.30. 

Vi starter dagen stille og roligt med morgenhygge, lidt samling og sang, i køkkenet hvor vi kan være i øjenhøjde allesammen og få set hinanden. Der serveres lidt frugt, brød og vand eller mælk. Når vi har projekter, og kreative ting vi skal lave, tager vi os god tid til det om formiddagen.

Vi laver mange lege i de tidlige morgentimer, musik og sanglege og boglæsning, hvor vi læser og har en dialog, således at børnene er aktivt deltagende og med til at fortæle historien. Vi bruger forskellige temaer f.eks. dyr på bondegården, vejr, bevægelse, instrumenter, farver osv. 

I hverdagen er vi meget udenfor, enten i egen have eller på gåtur til en legeplads. Vi besøger andre private passere og deres børn og træner nye relationer, vi går tur i skoven eller noget helt fjerde. En gang om ugen har vi legestue med gymnastik. Vi vil udforske verden og give os tid til at kigge på og undersøge hvad vi støder på og snakke om det. 

De børn som har brug for en lur puttes efter behov. Vi spiser frokost ca. kl. 11 som kan bestå af rugbrød med forskelligt pålæg, grøntsager, frugt. To gange ugentligt serverer vi varmt mad til frokost. Der serveres sundt, varieret og næringsrigt mad, der i videst muligt omfang er økologisk og lokalt dyrket. Vi gør meget for, at det meste af maden, der serveres børnene i dagplejen er hjemmelavet. Efter lur bydes børnene altid på lidt eftermiddagsmad og drikke. 

Om eftermiddagen er vi inde eller ude alt afhængigt af vejret, her leger vi, læser bøger, hopper og danser til musik, eller leger i haven indtil børnene bliver hentet. 

  • Gode venner

  • Læring gennem leg

  • Musik i hverdagen

Leg i haven