I tilfælde af sygdom 

Hvis jeres barn er ramt af sygdom kan vi selvfølgelig ikke tage imod barnet. Syge børn har brug for at blive passet hjemme. Er barnet sløj og har feber mens det er i pasningsordningen, vil jeg selvfølgelig ringe efter jer.


Børn kan være syge og være dårlige tilpas selv om de ikke har feber eller hvis sygdommen "kun" skyldes en virus. Man må vurdere konkret om barnet er tilpas nok til at deltage i de daglige aktiviteter, eller om det oplever gener der gør, at barnet har brug for ro og hvile derhjemme.

Mit barn er syg - hvad bør jeg gøre? 


Vi henviser til Sundhensstyrelsens retningslinjer til forældre omkring smitsomme sygdomme:


https://www.sst.dk/da/viden/Sygdomme/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-hos-boern-og-unge/Information-til-foraeldre


I Skødstrup Lægepraksis er der daglig mulighed for akutte konsultationer mellem 8.00 - 8.30, man dukker bare op uden tidsbestilling. Hvis en af os er syg eller har et sygt barn hjemme:


Sygdom kan vi desværre alle løbe ind i.Jeg er meget sjældent syg, men skulle det ske,er det vigtigt at bemærke, at jeg ved kortvarig sygdomkan tilbyde vikar (som også er godkendt af kommunen). Hvis mine egne børn rammes af sygdom, passes de i hjemmet, og vi er påpasselige med deres omgang med børnene og har fokus på at ungå smitte.


Er vi nødt til at holde fri på grund af sygdom, og kan vi ikke finde en vikar, gives der ikke økonomisk refusion for de dage, hvor barnet evt. ikke kan passes hos os, ligesom I som forældre heller ikke skal betale dele af tilskuddet tilbage til kommunen.