Hvem er vi

Om os, vores værdier og mål og Lobeliahavens faciliteter

 

Vi er Nicoleta og Alex Kristensen. Vi har boet i Skødstrup i 18 år og sammen har vi døtrene, Liliana, Isabella og Carolina. Til vores familie hører også vores lille foxterrier Kvik, og katten Plet. 

Nicoleta 

Jeg har en baggrund som jurist indenfor det offentlige, men besluttede i 2016 at realisere en drøm, om at arbejde med børn og pædagogik, hvorfor jeg startede som privat børnepasser. Det var det helt rigtige valg! At arbejde med børn er verdens bedste job og der er kæmpe arbejdsglæde i vores hverdag. 

Alex 

Jeg har en baggrund som industriel teknikker og har længe ønsket mig at arbejde med børn. Jeg elsker at arbejde side om side med min hustru og lave masser af motorik, snitte træ og lege håndværker med børnene. At vi er to om pasningen, giver rigtig gode muligheder for at tage hensyn til det enkelte barn og dets behov, ligesom det giver mulighed for at lave forskellige aktiviteter med særlig fokus. 

Vores værdier og mål: 

 • Anerkendelse
 • Nærvær
 • Tryghed
 • Ro
 • Omsorg 
 • God tid
 • Plads til den enkeltes behov

Det er vigtigt for os, at jeres barn oplever en tryg og harmonisk hverdag med faste rammer og kendte rutiner. Vi tager os derfor god tid til at tage imod hvert enkelt barn om morgenen og god tid når I henter jeres barn og hjælper jeres barn med at fortælle om dagens oplevelser.

Vi tager os igennem dagen god tid til at lære nye færdigheder og god tid til at styrke dem, der allerede er lært. Vi hjælper børnene, i deres eget tempo, til mere selvhjulpethed i hverdagen og vi fejrer med ros og jubel hvert enkelt sejr. 

Her er der gode muligheder for at udfolde sig både fysisk og kreativt med aktiviteter både indendørs og udendørs. Vi er ude stort set hver dag, hvor børnene træner deres fin- og grovmotorik, sociale færdigheder, deres sanser og fantasi, selvfølgelig med os helt tæt på. 

I alle aktiviteter arbejder vi for, at børnene lærer at vise hensyn og drage omsorg for andre, såvel mennesker som dyr, insekter og planter. 

Overgangen fra hjemmet til pasning skal være rolig og tryg, derfor starter vi vores dag indenfor med fællessamling, hvor vi kan tage os god tid til at komme i gang med dagen. Vi går lige så roligt i gang med nogle fælles aktiviteter, såsom leg, musik, fælles sanglege og boglæsning, hvor vi læser og har en dialog, således at børnene er aktivt deltagende og med til at fortæle historien. Børnene styrker herigennem deres indbyrdes relation og udvider deres koncentrationsevne og ordforråd, og lærer at føle sig trygge ved at deltage i samtalen. 

Vores faciliteter

Vi har indrettet vores hus således, at der er et stort suite-værelse til Lobeliahavens børn, hvor vi kan lege, tumle, danse, synge, lege, og meget mere, og hvor de rogså er plads til at man kan trække sig, hvis man har brug for at sidde lidt stille og læse eller lege. 

Der er et særskilt entré til børnene, med garderobeplads og opslagstavle og badeværelse med pusleområde. Vi spiser i køkkenet og det er også her hvor vi maler, tegner og laver kreative ting. 

Vi har en velindhegnet have, med legeplads, legehus og sandkasse. Vi går gerne på mange ture med klapvogn og træner små grundlæggende trafikregler, vi lærer at gå sammen og være opmærksomme på hiannden :) Vi har desuden en kælkebakke i nærheden som vi også bruger flittigt, når der er sne. Det giver gode røde kinder og mange glade smil 🙂

 • Indgang til dagplejen med garderobeplads

 • Transportmiddel til diverse legepladser

 • Udendørs legeplads med gynger og sandkasse

 • Besøg på biblioteket

 • På bondegårdstur

 • Musik og leg med instrumenter i haven

Vi øver trafik og passer på hinanden